Britney Spears menetti jälleen suojelijansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioeronsa jälkeen mediassa kovasti toilaillut supertähti Britney Spears on menettänyt kolmen kuukauden sisällä jo toisen esiliinansa, eli tiedottajansa. Spears on siis jälleen ilman ammattilaista, jonka tehtävä on suojella häntä skandaaleilta ja pyrkiä minimoimaan negatiivinen julkisuus medioissa.

Britneyn pitkäaikainen tiedottaja Leslie Sloane Zelnick jätti Britneyn lokakuussa pelastettuaan sitä ennen Spearsin monilta skandaaliuutisilta. Britneyn avioeron kynnyksellä Zelnick päätti kuitenkin siirtyä toisiin tehtäviin, minkä jälkeen poptähti onkin nähty ennätysmäisen usein negatiivisissa valossa lehtien palstoilla.

Zelnickin tilalle tuli Jive -levy-yhtiön tiedottaja Sonia Munckle, joka on nyt jättänyt koko levy-yhtiön käynnistääkseen oman yrityksen. Samalla myös Britney jäi jälleen ilman tiedottajaa. Mucklen mukaan päätös ei johtunut Britneyn viimeaikaisista tempauksista, vaan se oli pitkäaikaisen pohdinnan tulos.

Hollywood-tähtien tiedottajien rooli median hallinnassa on kasvanut huimasti parin viime vuoden aikana, ja monista tiedotajista on itsestäänkin tullut jo julkkiksia. Esimerkiksi Paris Hiltonin tiedottaja Elliot Mintz on pelastanut suojattinsa monilta skandaaleilta, joista tunnetuin sattui Milanon muotimessuilla, kun Hiltonin laukussa näkyi marijuanaan viittaavaa ainetta. Mintzin mukaan kyseessä oli kuitenkin vain tavallista tupakkaa, koska Paris käärii itse omat savukkeensa. Skandaali kuivui siten kokoon ennätysajassa.