Talvipotpuri -festivaali Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetään vuoden viimeisenä viikonloppuna Talvipotpuri -kaupunkifestivaali, jonka myötä useiden eri esiintymispaikkojen lavoille nousee yhteensä peräti 36 yhtyettä ja artistia. 29. – 30.12. järjestettävässä tapahtumassa on mukana 17 esiintymispaikkaa. Järjestäjän mukaan lippuja on myynnissä 4.500 kappaletta.

Talvipotpurissa esiintyvät muiden muassa Illi, Smak, Valvomo, To/die/for, Entwine, Manboy, Sister Flo, Tigerbombs, Lapko, Calf, Essentia, Luomakunta ja Prison Dream. Ulkomaisista mukana on ruotsalainen Machinae Supremacy.

Festivaalin tarkoituksena vilkastaa keskustan yöelämää uudenvuoden aattoa odotellessa, sekä esitellä yleisölle nippu suosikkiesiintyjiä ja tulevia sellaisia. Myös nuoriso on otettu huomioon, sillä lauantain Pakkahuoneella on ikärajaton konsertti. Liput tapahtumaan ovat kohtuullisen edulliset, sillä perjantain liput ovat 5 – 8 euroa ja lauantain keikoille pääsee 5-10 eurolla. Festivaalipassin saa 15 eurolla, ja sillä pääsee paikkaan kuin paikkaan koko tapahtuman ajan.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy verkkosivuilta www.potpuri.net.