Michael Jackson palaa lavoille Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson suunnittelee parhaillaan palaavansa lavoille Las Vegasissa, vaikka hän taannoin vannoi, ettei enää palaa Yhdysvaltoihin. Takkinsa kääntänyt supertähti neuvottelee parhaillaan pelikaupungin promoottoreiden kanssa keikoista.

Jacko haluaa ilmeisesti osansa sadoista miljoonista dollareista, joita esimerkiksi Celine Dion on viime vuosina tienannut keikoillaan Las Vegasissa. Moiset rahasummat ovat saaneet ”popin kuninkaan” palaamaan rapakon taakse, The Sun -lehti uutisoi.

Celine Dion teki aiemmin sopimuksen, jonka myötä hän sai keikoistaan yhteensä arviolta 250 miljoonan euron palkkion. Keikkajärjestäjä Jack Wishna vahvisti lehdelle neuvottelevansa Jacksonin paluukeikoista. Hänen mukaansa Jackson on yksi maailmanhistorian suurimpia viihdyttäjiä, ja nyt kun hänen ongelmansa ovat historiaa, Jacko on valmis palaamaan huipulle.

Jackson jätti Yhdysvallat viime vuonna ”lopullisesti” selvittyään pedofiliasyytöksistä. Sittemmin hän on asunut Bahrainissa ja Irlannissa. Hänellä on yhä arviolta sadan miljoonan dollarin velkataakka, joten keikkaputki tulisi tarpeeseen. Taakkaa keventääkseen hän myi taannoin osuuksiaan omistamistaan Beatlesin kappaleiden oikeuksista

Jackson heitti eräänlaisen paluukeikan syksyllä World Music Awards -tapahtumassa, mutta keikka sai tylyn vastaanoton.