FlatOut 2 -peli menestyy maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen pelisuosikki FlatOut 2, eli miljoona kappaletta myyneen FlatOut -romurallipelin jatko-osa, on myynyt kolmessa kuukaudessa jo yli puoli miljoonaa kappaletta.

Mainion myyntimenestyksen lisäksi suomalaispeli on menestynyt hyvin myös muilla rintamilla. Peli valittiin Yhdysvalloissa IGN.comin äänestyksessä vuoden 2006 parhaaksi PS2-ajopeliksi ja X-Play -ohjelmassa vuoden ajopeliksi.

– Valinta vuoden 2006 parhaaksi ajopeliksi kahden erittäin merkittävän median toimesta oli kaikille Bugbearilla uskomattoman hieno hetki. Emme odottaneet voittoja ollenkaan, sillä samoista tunnustuksista kisasivatmonet muut, kerrassaan mahtavat ajopelit. Tulosten tultua julki tunnelma oli ilmiömäinen. Voitto tuntui suoraan sanottua upealta, Bugbear Entertainmentin Jussi Laakkonen hehkuttaa.

Suomalaisen Bugbear Entertainment:n kehittämää ja brittiyhtiö Empire Interactiven julkaisemaa FlatOut -pelisarjaa on siis myyty yhteensä jo puolitoista miljoonaa kappaletta. Yhtiö kehittää parhaillaan FlatOut Ultimate Carnage -peliä Xbox 360 -pelikonsolille.