Lost-tähden avioliitto jäämässä lyhyeksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Lost -sarjassa nykyisin nähtävä näyttelijä Emilie de Ravin on eronnut. Claire Littletonin roolissa menestyssarjassa näyttelevä tähti erosi miehestään Josh Janowiczistä vain puolen vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunta seurusteli ennen häitä neljän vuoden ajan.

Australialainen de Ravin ja hänen näyttelijämiehensä menivät naimisiin pienimuotoisessa hääseremoniassa, joka järjestettiin Melbournessa kesäkuussa. Molemmat ovat 25-vuotiaita, ja avioliitto oli molemmille ensimmäinen.

Emilie de Ravin tuli suomalaisille tutuksi suositusta Roswell -televisiosarjasta. Sittemmin hän näytteli The Hills Have Eyes ja Paholaispukki -elokuvissa. Janowicz on puolestaan nähty muun muassa Charlien Enkelit, December Ends, The Chumscrubber ja On The Doll -elokuvissa.