Robbie Williams : She´s Madonna

Singlet · Stara.fi

Robbie Williamsin mainiolta Rudebox -albumilta julkaistaan nyt singlenä kappale She´s Madonna, joka on työstetty yhdessä legendaarisen Pet Shop Boys -duon kanssa. Kolmikon yhdessä kirjoittama kappale on imenyt selkeästi enemmän vaikutteita PSB-osastolta kuin Robbielta.

Kappale on rauhallinen kasarihenkinen fiilistely, jonka konesoundit ovat kaikin puolin onnistuneita. Kertosäkeen melodia on kiitettävä, mutta biisin koukku ei löydy tällä kertaa ainoastaan kertosäkeestä, vaan sen myös jälkeen kuultavasta synapimputuksesta. Se jää mieleen selkeästi paremmin kuin kertsi.

Soundien lisäksi kappaleeseen olisi voinut toivoa hieman enemmän Pet Shop Boys -duon vokaaliantia, sillä kappaleen esittäjänä on mainittuna nimenomaan ”Robbie Willians With Pet Shop Boys”. Nyt äänessä on pääasiassa Robbie, vaikka Neil Tennantin ääni olisi sopinut mainiosti mukaan taustalaulua suuremmalla panoksella.

She´s Madonna on hieno kappale, mutta ei kuitenkaan albumin paras raita.

Pisteet 4/5