Scooter : Behind The Cow

Singlet · Stara.fi

Saksalainen eurotechno-akti Scooter jatkaa tutulla linjallaan, eli lainaa vanhoja tuttuja klassikoita uusien kappaleidensa pohjaksi. Yhtyeen seuraavalta The Ultimate Aural Orgasm -albumilta lohkaistaan ensimmäisenä singlenä Behind The Cow, joka perustuu pääosin legendaarisen KLF -yhtyeen What Time Is Love -läpimurtohittiin vuodelta 1990.

Jostain ihmeen syystä Scooter ei mainitse KLF -duoa, Bill Drummondia ja Jimmy Cautya, lainkaan kappaleen tekijätiedoissa, vaikka kappaleen teema pohjautuukin pääosin siihen. KLF:n lisäksi viisun remiksin taustalle on lainattu pieni tujaus myös vuonna 1991 julkaistusta Quadrophonian Quadrophonia -technoklassikosta.

Vokaalipuolellea HP fiilistelee tuttuun tapaansa energiaa tihkuen. Rap-osuuksissa vierailee hieman yllättäen itse Fatman Scoop. Singleltä löytyy myös house-versio samasta raidasta. Fatman Scoop esittää puolestaan pääosaa Spencer & Hill Dub Radio Edit -versiossa, joka on soundeiltaan niin ikään housea.

Kokonaisuutena tämä sampleista koostettu kappale ei ole mikään mestariteos, mutta remixien house-osasto antaa odottaa samanlaista linjaa myös jatkossa. KLF-rippaus ilman tekijätietoja on nolo veto yhtyeeltä.

Pisteet 3/5