Michael Jackson palasi Amerikkaan ja keikoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolitoista vuotta sitten Yhdysvallat lopullisesti jättänyt poptähti Michael Jackson on muuttanut takaisin kotimaahansa 19 kuukauden poissaolon jälkeen. Hän osallistui jo viime vuoden lopussa supertähti James Brownin hautajaisiin, ja on siitä saakka pysytellyt Yhdysvalloissa.

Pedofilia-oikeudenkäyntinsä jälkeen Bahrainiin muuttanut Jacko ehti puolentoista vuoden aikana asustaa myös Japanissa, Englannissa ja Irlannissa. Jacksonin tiedottajan mukaan supertähti on palannut jäädäkseen, ja samalla suunnitteilla on myös uusia keikkoja ja paluu levytysrintamalle. Jacksonin paluu alkaa kahdella erikoiskeikalla Tokiossa, Japanissa.

– Ystäväni ja fanini Japanissa ovat tukeneet minua ja perhettäni monien vuosien ajan. Japanilaiset fanini auttoivat minua saavuttamaan musiikkibisneksen historiallisia virstanpylväitä, Jackson kiitteli Daily Mirror -lehden mukaan.