Katie Holmes pudotettiin Batmanin jatko-osasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tom Cruisen kanssa viime vuonna naimisiin mennyt Katie Holmes ei ole tällä hetkellä kuumaa kamaa ainakaan työmarkkinoilla. Cruisen sekoilujen takia häneltäkin on jo mennyt sivu suun erinäisiä rooleja. Tuorein tapaus on Batman Begins -elokuvan jatko-osa Batman: The Dark Knight, jossa Holmesia ei tulla näkemään.

Holmesille oli alustavasti varattu elokuvasta Rachel Dawesin rooli, ja hän oli jo neuvottelemassa palkkiostaan. Lopulta elokuvan tuottajat kuitenkin päättivät, etteivät he halua Holmesia mukaan hänen skientologia-kytköstensä takia.

– Studiot voivat olla hieman yliherkkiä hänen uuteen statukseensa lööpintäytteenä. Myös hänen omat odotuksensa voivat nykyisin olla suuremmat rouva Cruisena, nimetön lähde kertoi Daily Mail -lehdelle.

Katie Holmesin tilalla Batmanissa tullaan alustavien tietojen mukaan näkemään Rachel McAdams. Katie on puolestaan kiinnitetty komediaelokuva Mad Moneyn tähdeksi. Tauon jälkeen palaaminen parrasvaloihin on ollut vaikeaa myös monille muille Hollywood-tähdille. Esimerkiksi Meg Ryan ja Demi Moore joutuivat taistelemaan itsensä takaisin valkokankaalle.