Povipommi Anna Nicole Smith kuoli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen Playboy-tähti Anna Nicole Smith on kuollut. 39-vuotias Smith kuoli torstai-iltana Suomen aikaa pyörryttyään ensin floridalaisessa hotellissa. Tiedon vahvisti yksi hänen lakimiehistään.

Anna Nicole Smith löytyi hotellihuoneestaan elottomana, ja povipommin henkivartija antoi tähdelle tekohengitystä ennen kuin tähti kiidätettiin sairaalaan. Sairaalaan saapuessaan Smith todettiin kuolleeksi. Hänen nykyinen kumppaninsa Howard K. Stern kertoi Entertainment Tonight -ohjelmalle, että Anna Nicolella oli ollut kuumetta edellisenä iltana.

Anna Nicole Smith tuli Playboy-uransa ohessa tunnetuksi myös mentyään 26-vuotiaana naimisiin 89-vuotiaan miljonäärin J. Howard Marshallin kanssa. Vuoden avioliiton jälkeen Marshal kuoli, ja Smith taisteli vuosia miehen perinnöstä.

Viime syksynä Howard K. Sternin kanssa epävirallisesti naimisiin mennyt Smith menetti syyskuussa 20-vuotiaan poikansa, kun tämä kuoli lääkkeiden väärinkäytön aiheuttamaan sydänpysähdykseen äitinsä sairasvuoteen vieressä. Smith oli sairaalassa, koska oli juuri synnyttänyt tyttären, joka ei siis ehtinyt täyttää edes puolta vuotta ennen äitinsä kuolemaa.