Anna Nicole Smithin kuolinsyy ei selvinnyt ruumiinavauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Floridassa pidettiin eilen illalla Suomen aikaa tiedotustilaisuus, joka käsitteli torstaina kuolleen povipommin Anna Nicole Smithin perjantaista ruumiinavausta. Patologit eivät ole pystyneet määrittämään Smithin kuolinsyytä ruumiinavauksen perusteella.

Tiedotustilaisuudessa puhunut lääkäri Joshua Pepper kertoi, että ruumiinavauksessa ei löytynyt todisteita rikoksesta. Myöskään jälkiä huumeista ei Playboy-tähden ruumiista löydetty. Ainoat mainitsemisen arvoiset löydökset olivat jäänteet reseptilääkkeistä, joita Smithille oli määrätty. Lääkkeiden nimiä ei vielä paljastettu.

Anna Nicole Smith kuoli eilen pyörryttyään floridalaisessa hotellissa. Hänen on kerrottu ennen kuolemaansa olleen kipeänä monta päivää ja kärsineen vatsataudista sekä kuumeesta.

Tiedotustilaisuuden pitänyt lääkäri kuvasi Smithin kuolinsyyn tutkimista lääketieteelliseksi palapeliksi. Kuolinsyyn selvittely jatkuu, sillä ainakin ruumiista otetun kemiallisia myrkkyjä koskevan testin tulokset eivät ole vielä kokonaisuudessaan valmistuneet.