Megakonsertti maapallon puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useat supertähdet ovat lupautuneet mukaan hyväntekeväisyyskeikalle, jonka odotetaan olevan maailman suurin hyväntekeväisyyskonsertti kautta aikojen. Mukana ovat tällä hetkellä ainakin U2, Oasis, Robbie Williams, Coldplay ja Kylie Minogue.

Live Earth -nimisen konsertin tähdet haluavat kantaa esiintymisellään kortensa kekoon maapallon puolesta. Konsertin puuhamiehenä on ilmaston lämpenemisestä viime aikoina esitelmöinyt Yhdysvaltojen entinen varapresidentti Al Gore. Tapahtumasta järjestettiin perjantaina Lontoossa salainen kokous, jossa oli mukana maailman vaikutusvaltaisimpia mediaihmisiä.

Konsertti järjestetään 7. heinäkuuta 2007 samanaikaisesti Englannissa, Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa, Japanissa, ja Brasiliassa. Tarkoituksena on nostaa kansalaisten tietoisuutta ilmaston lämpenemisestä. Konserttisarjan artistikattaus julkistetaan ehkä jo ensi viikolla.