Michael Jacksonia syytetään vanhuksen kuolemasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson on haastettu oikeuteen tämän vietyä kuolevan naisen sairaalapaikan. Kahdeksan lapsen äiti Manuela Gomez Ruiz siirrettiin kotihoitoon ja sukulaistensa vastuulle, kun Jacksonille tarvittiin oma vuode Marian Medical Center -sairaalassa, Kaliforniassa

Nyt Ruizin lapset ovat haastaneet Jacksonin ja sairaalan henkilökunnan oikeuteen helmikuun 2005 tapahtumista. Haasteen mukaan Ruizia kohdeltiin kuin esinettä, kun hänet raa´asti heitettiin ulos sairaalan ensiavusta Jacksonin saapuessa paikalle tämän valitellessa vatsakipuja taannoisen oikeudenkäyntinsä aikana. Supertähti vaati itselleen kahta sänkyä yhden sijaan.

74-vuotias Manuela Gomez Ruiz kuoli myöhemmin samana yönä. Nyt perhe syyttää kuolemasta sairaalaa ja Jacksonia, sillä nämä aiheuttivat vanhukselle henkistä tuskaa halveksivalla käytöksellään. Sairaalan mukaan hän sai hoitoa aivan normaalisti, People uutisoi.

Uusimmat