Michael Jacksonista tulee muslimi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson on vahvistanut viime päivinä liikkuneet huhut, joiden mukaan hän kääntyisi islaminuskoiseksi. Israelissa ilmestyvä arabilehti Panorama kertoo, että Jacko olisi vahvistanut tiedot ja suunnittelisi muuttavansa pysyvästi Bahrainiin, jossa hän ehti jo asua ennen paluutaan Yhdysvaltoihin. Jackson on lehden mukaan ostanut jo talon Bahrainista

Huhut tähden islamiin kääntymisestä saivat alkunsa, kun Michaelin isoveli Jermaine väitti pikkuveljensä kiinnostuneen islamista sen jälkeen, kun hän itse kääntyi muslimiksi vuonna 1989. Veljen mukaan Michael alkoi toden teolla harkitsemaan kääntymistä vuonna 2005 päättyneen oikeudenkäyntinsä jälkeen.

– Kun palasin Mekasta, toin hänelle runsaasti kirjoja ja Michael kyseli minulta paljon islamista ja uskostani. Kerroin hänelle sen olevan rauhallista ja kaunista. Hän luki kaiken ja oli ylpeä siitä, että minä olin löytänyt jotain, joka antoi sisäistä voimaa ja rauhaa, Jermaine lateli lehden haastattelussa.