Sani : Pedon kynnet

Singlet · Stara.fi

Aikakone -yhtyeen lopettamisen jälkeen soolouralla toiminut Sani julkaisee pitkästä aikaa uutta materiaalia. Uusi single Pedon kynnet on ensimmäinen lohkaisu tulevalta albumilta. Tiimistä löytyy lähes koko Aikakone, kun sävellys on Maki Kolehmaisen ja teksti Sanin ja Veran kynästä.

Kappale on kevyen positiivista ja räväkkää kesäpoppia. Biisin koukku löytyy kertosäkeestä, jota jää hyräilemään kappaleen päätyttyä. Sanin ääni on toiminut aina vallan mainiosti, eikä tuota tälläkään singlellä pettymystä. Kokonaisuutena sitä viimeistä ”syttymistä” ei kuitenkaan muutaman kuuntelukerran jälkeen tullut, mutta silti biisi on toivottavasti yksi kevään ja kesän radiohiteistä.

Singleltä löytyy radioversion lisäksi myös housebiittinen Disco Mix, joka lienee toimivaa kauraa keski-ikäisten tanssilattioilla, jos kappale saa ensin tarpeeksi radiosoittoa.

Pisteet 3/5