Johanna Hämäläinen putosi Idols-finaalista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään kisatussa ensimmäisessä Idols 2007 -finaalissa nähtiin finaalikierroksen ensimmäinen pudotus. Yleisöäänien perusteella kisasta ja samalla Idols-talosta putosi Johanna Hämäläinen.

Ensimmäisenä esiintynyt Mia Permanto lauloi Bon Jovin Born To Be My Baby -kappaleen ja toisena nähty Panu Larnos Rocky -elokuvasta tutun Eye of the Tiger -klassikon.

Kristiina Brask esitti Madonnan Like A Prayer -hitin ja Johanna Hämäläinen Mike Oldfieldin työstämän, mutta alunperin Maggie Reillyn esittämän Moonglight Shadow -klassikon vuodelta 1983. Anna Abreu esitti Sinéad O´Connorin upean Nothing Compares 2 U -slovarin vuodelta 1990.

Kristian Meurman ja Ari Koivunen esittivät suurelle yleisölle hieman tuntemattomammat kappaleet. Kristian esitti Vesa-Matti Loirin kappaleen Lapin kesä ja Ari puolestaan Deep Purplen hevihitin Perfect Strangers.