Anna Nicole Smith haudataan tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme viikkoa sitten epäselvissä olosuhteissa menehtynyt Playboy-malli Anna Nicole Smith pääsee viimein tänään haudan lepoon. Hänet haudataan Bahamasaarten pääkaupungissa Nassaussa sijaitsevalle hautausmaalle äskettäin kuolleen poikansa viereen.

Smithin ruumis siirretään Yhdysvalloista Bahamalle yksityiskoneella aamuyön aikana. Hänellä on viimeisellä matkallaan poliisisaattue. Ruumiin saavuttua lentokentälle noin yhdeksän maissa aamulla, se kuljetetaan Mount Horebin babtistikirkkoon siunausta varten.

Kello 10.30 paikallista aikaa alkavaan siunaustilaisuuteen on kutsuttu noin 300 vierasta. Tuntia myöhemmin tilaisuus jatkuu vain 30 lähisukulaisen ja ystävän parissa, jotka seuraavat Anna Nicolen viimeistä matkaa haudalle. Smith haudataan hänen hovipukijansa Patrik Simpsonin suunnittelemassa puvussa.