Radioasema lunasti popparin putkasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla menestynyt poptähti Bobby Brown pidätettiin Massachusettsissa sunnuntaina maksamattomien elatusmaksujen takia. Hän joutui lopulta jäämään putkaan, koska lähes vararikossa olevalla tähdellä ei ollut rahaa elatusmaksuihinsa.

Nyt paikallinen radioasema Hot 99.5 on lunastanut tähden ulos putkasta maksamalla 19.150 dollarin rästit. Ehtona oli kuitenkin viikon työskentely kyseisellä radioasemalla.

– Olemme järjestäneet turvamiehet, kuljetukset, majoituksen ja kaikki, jotta Bobby voisi tuntea itsensä taas tähdeksi. Hän suostui tarjoukseemme, aseman johtaja hehkutti.

– Teemme tämän lasten vuoksi. Toivomme, että tämä antaa myös Bobbylle hyvän uuden alun, ja että hän saisi elämänsä takaisin raiteilleen.

Bobby Brown nousi hittilistoille ensimmäisen kerran jo vuonna 1988 kappaleellaan My Prerogative. Sittemmin hän julkaisi useita hittikappaleita, joista mainittakoon Every Little Step, Humpin’ Around ja Don’t Be Cruel.

Brownin suurin hitti on kuitenkin vuosina 1994 ja 1995 julkaistu Two Can Play That Game, joka nousi tuolloin tanssilistojen kärkeen ympäri maailmaa.