R&b-tähti Kelis hyökkäsi poliisi-prostituoitujen kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen r&b-tähti Kelis asetettiin eilen syytteeseen siviiliasuisten poliisien toiminnan häiritsemisestä. Kelis oli töninyt prostituoiduiksi pukeutuneita naispoliiseja ja huudellut heille törkeyksiä, ja siten häirinnyt poliisioperaatiota Miami Beachin alueella Floridassa.

Puoli viiden maissa aamuyöllä pidätetty Kelis, koko nimeltään Kelis Rogers-Jones, sai syytteen muiden muassa viranomaisen vastustamisesta ilman väkivaltaa, Miami Beachin poliisista kerrottiin Daily Star -lehdelle. Tähti vapautettiin putkasta muutaman tunnin kuluttua 1.500 dollarin takuita vastaan.

Hänen kerrottiin hyökänneen myös rasistisin kommentein siviiliasuisia poliiseja vastaan South Beachin yökerhoalueella. Paikalla riehunut tähti jouduttiin myöhemmin asettamaan käsirautoihin ja pidättämään. Kelisin tiedottaja Tracy Nguyen ei suostunut kommentoimaan tapausta.

Kelis tunnetaan muiden muassa hitistään Milkshake, joka nousi Suomessakin listoille vuonna 2003. Hänen läpimurtohittinsä oli kuitenkin jo vuonna 2000 julkaistu Caught Out There. Kelis on nykyisin naimisissa hiphop-tähti Nasin kanssa.