David Beckham loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis, futistähti David Beckham loukkasi viime viikonloppuna polvensa, ja seurauksena voi olla jopa kahden kuukauden pelitauko. Samalla David joutuu jättämään väliin mahdollisen pestin Englannin joukkueen kapteenina Euroopan mestaruuskisojen karsinnoissa myöhemmin tässä kuuussa, ABC News kertoo.

Victoria Beckhamin 31-vuotias aviomies loukkaantui Espanjan liigan pelissä, kun Real Madridin riveissä pelaava tähti törmäsi mainostauluun maalin takana. Tammikuussa David teki losangelesilaisen Galaxy-seuran kanssa viiden vuoden pituisen sopimuksen, joka tuo tähdelle huimat 250 miljoonaa dollaria. Sopimuskausi alkaa ensi elokuussa, joten Davidin polvi lienee siihen mennessä kunnossa.

Victoria ja David ovat yrittäneet jo kuukausia löytää perheelleen uutta kotia Los Angelesista tai sen liepeiltä, mutta sitä ei ole vieläkään löytynyt. Äskettäin heidän uutisoitiin kiinnostuneen poptähti Madonnan talosta Beverly Hillsissä.