Michael Jacksonin vip-liput eivät myy Japanissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson on parhaillaan Japanissa, ja torstaina hän tapaa fanejaan kahdessa vip-tilaisuudessa. Fanit ovat voineet ostaa itselleen hetken yhteistä aikaa Jacksonin kanssa, mutta tapaamisen hinta on ollut kova – peräti 2.600 euroa.

Erikoislaatuisen fanitapaamisen järjestäjä on kertonut, että lippujen menekki on yllättänyt negatiivisesti, ja että lippuja on edelleen myymättä, vaikka Tokiossa järjestettävään tilaisuuteen on enää päivä aikaa. Tilaisuuden piti olla Jacksonin näyttävä paluu julkisuuteen, sillä sen yhteydessä järjestetään myös muita tapahtumia Jackson-teemalla. Yksi niistä esittelee Jacksoniin liittyvää fanitaidetta, E! Online kertoo.

Supertähti saapui nousevan auringon maahan sunnuntaina ja sai kirkuvilta faneiltaan suorastaan hysteerisen vastaanoton. Fanitapaamisen heikosti sujunut lipunmyynti heittää kuitenkin pienen varjon Jacksonin näyttävän paluun ylle. Lippujen kova hinta lienee karkottanut osan faneista, jotka suuntaavatkin nyt mieluummin Jacksonin keikalle, jonne liput maksavat ”vain” sata euroa.