Nylon Beat palaa keikoille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen popin kirkkaimpiin legendoihin kuuluva tyttöduo Nylon Beat tekee paluun keikkalavoille vuosien tauon jälkeen. Yhtye esiintyy ensi kesänä Toto -yhtyeen lämmittelijänä stadionkeikoilla Tampereella ja Oulussa.

Vuonna 1995 raketin lailla poptaivaan kiintotähdeksi noussut Nylon Beat päätti erittäin menestyksekkään uransa uudenvuodenaattona 2003. Lukuisia kulta- ja platinalevyjä saanut yhtye juonsi vuonna 1999 Riiviöt -televisio-ohjelmaa. Yhtyeen lopettamisen jälkeen Jonna on julkaissut levyn Jonna’s Problem -yhtyeensä kanssa. Erin puolestaan muutti seuraavana vuonna Irlantiin, josta on sittemmin palannut takaisin Suomeen.

Nylon Beat lämmittelee Toton keikkaa Oulun pesäpallostadionilla perjantaina 17. elokuuta ja Tampereen Ratinassa lauantaina 18. elokuuta 2007. Kyseessä ovat tämän hetken tietojen mukaan yhtyeen ainoat paluukeikat lähitulevaisuudessa.

Lisätietoja konsertista www.totostadionilla.fi