Busta Rhymes sai porttikiellon kuvauspaikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin esiintynyt hiphop-tähti Busta Rhymes on joutunut erikoiseen tilanteeseen, kun New Yorkin poliisi on kieltänyt hänen pääsyn Order Of Redemption -elokuvan kuvauspaikalle. Erikoisen tapauksesta tekee se, että Busta näyttelee yhtä päärooleista kyseisessä leffassa.

Poliisi kielsi hiphop-tähteä menemästä kuvauspaikalle vedoten yleiseen turvallisuuteen, BBC uutisoi eilen. Viranomaisten päätöksen takia elokuvan kuvauksia on jouduttu jatkamaan ilman Bustan Rhymesia. Elokuvan ohjaaja Jeff Celentano on luonnollisesti näreissään päätöksestä.

– Tämä on äärimmäisen epäreilua Bustaa kohtaan, sillä hän on toiminut hyvin ammattimaisesti projektin ajan. Tämä on suurempi menetys New Yorkin kaupungille kuin Bustalle, ohjaaja kertoi.

Busta näyttelee actionjännärissä Al Bowenin roolia. Elokuvan pitäisi saada ensi-iltansa vielä tämän vuoden puolella, mutta tuore käänne voi vaikuttaa elokuvan aikatauluun. Elokuvan päärooleissa nähdään Bustan lisäksi Tom Berenger ja David Conley.