Natalie Portmanin alastonkohtaukset vuotivat nettiin. Katso videot!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Natalie Portmanin jo etukäteen kohutut alastonkohtaukset ovat vuotaneet verkkoon. Kyseessä on Goya´s Ghosts -elokuvan kolme kohtausta, joissa vankia esittävä Portman esiintyy alastomana. Portman on kertonut olevansa hyvin tarkka alastomuudestaan, eikä tässäkään elokuvassa nähdä niin sanottuja kriittisiä paikkoja.

Francisco Goyan elämästä kertovassa historiallisessa draamaelokuvassa Natalie näyttelee Goyan muusaa, Aliciaa, jota eräs munkki syyttää harhaoppiseksi. Tästä syystä Alicia joutuu kokemaan kauheuksia. Portmanin roolihahmo riisutaan täysin alastomaksi, kun tätä kidutetaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Natalie Portman paljastelee elokuvan kuvauksissa. Hänellä oli nimittäin alastonkohtaus myös Closer – Iholla -elokuvassa, mutta se jätettiin pois elokuvan lopullisesta versiosta ja kaiken lisäksi filmit poltettiin. Lopulliseen versioon päätyi vain hiukan paljastelua.

– En voi sallia omien kuvieni päätymistä pornosivustoille. En halua, että joku muuttaa minut joksikin jota en ole, Portman kertoi tuolloin Vanity Fair -lehdelle.

Natalie on aiemmin kertonut olevansa lähinnä vaivautunut seksisymbolin maineestaan, joka sai alkunsa jo hänen lolitamaisesta roolistaan Portmanin Leon läpimurtoelokuvassa. Goya´s Ghosts -elokuvan videopätkät löytyvät alla olevien linkkien takaa.

Video 1

Video 2

Video 3