Johnny Deppin lapsi hengenvaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Johnny Depp saa olla kiitollinen siitä, että hänen tyttärensä selvisi mystisestä sairaudestaan. Deppin 7-vuotias tytär Lily-Rose kiidätettiin aiemmin tässä kuussa sairaalahoitoon Lontoossa. Tuolloin sairaalareissun syyksi uutisoitiin verenmyrkytys, joka oli aiheutunut tyttären astuttua ruosteiseen naulaan.

Tuoreiden tietojen mukaan kyse ei ollut kuitenkaan verenmyrkytyksestä, vaan vaarallisesta kolibakteerista, joka voi olla pahimmillaan tappava. Noin 10 prosentissa tapauksia bakteeri aiheuttaa vakavan munuaishäiriön, ja Deppin tytär kuului tähän ryhmään. Hän oli saanut bakteerin ilmeisesti huonosti valmistetusta ruoasta.

– Kaikki haukkoivat henkeä, kun kuulimme todellisen syyn Lily-Rosen sairastumiseen. Se oli meille hyvin rankkaa, Deppin Sweeney Todd -elokuvan kuvauspaikalta kerrottiin The Sun -lehdelle.

Tim Burtonin ohjaaman elokuvan kuvaukset keskeytettiin sairaalareissun ajaksi, ja kuvauksia jatketaan luultavasti ensi viikolla.

Kolibakteeri E.coli on aiheuttanut kuolemantapauksia myös Suomessa.