Jessica Alba opiskeli strippaamista klubeilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kauneimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja äänestetty näyttelijä Jessica Alba nähtiin Sin City -elokuvassa roolissa, jossa hän joutui strippaamaan. Kaunotar joutui opiskelemaan ”alaa” käymällä lukuisia kertoja strippiklubeilla.

Jessica Alba oli epävarma kyvyistään stripparina, eikä hän ollut varma myöskään rintavarustuksensa riittävyydestä.

– Mietin, että mitä jos yritän olla seksikäs ja toppini putoaa, putoan lavalta tai lyön itseäni köydellä kasvoihin. Näin kohtauksen kuvat sarjakuvasta ja ajattelin, että onpa siinä suuret rinnat. Enhän minä voinut saada yhtä näyttävää varustusta. Sitten kävin paljon strippiklubeilla ja katselin, Jessica kertoi OK! -lehdessä.

Lopulta Jessicasta tuli suorastaan mestari itsenstä riisumisessa julkisesti. Siitä huolimatta hän ei ole esitellyt taitojaan julkisesti kyseistä elokuvaa lukuunottamatta.

– Aloitin harjoittelun vähentämällä vaatteita pikku hiljaa. Kun tunsin oloni mukavaksi, vähensin taas vaatteitani. Ensin minulla oli jopa saappaat ja housut, sitten t-paita ja lopulta vain rintaliivit ja alushousut. Minun piti harjoitella noin, koska olin kauhuissani. Pitihän minun riisuutua lavalla koko kuvausryhmän edessä ja tanssia puolialastomana.