Sunrise Avenue kultakantaan Saksanmaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden kohutuimman suomalaisen debyyttiyhtyeen Sunrise Avenuen loistavasti alkanut taival Keski-Euroopan musiikkimarkkinoilla ei näytä hidastumisen merkkejä. Ensin single Fairytale Gone Bad nousi Saksan sinkkulistan sijalle kolme, ja se on viihtynyt pitkään myös saksalaisten radioiden soitetuimpien kappaleiden joukossa.

Nyt yhtyeen albumi On The Way To Wonderland on myynyt Saksassa kultaa, eli yli 100.000 kappaletta. Saavutuksen arvoa nostaa entisestään se, että Sunrise Avenuelta ei ole julkaistu siellä toistaiseksi kuin yksi single. Parhaimmillaan On The Way To Wonderland on ollut Saksan albumilistan sijalla 12., ja tällä hetkellä sen sijoitus on 28.

Maaliskuun lopulla Sunrise Avenue teki kiertueen Saksassa yhdessä Poets Of The Fallin kanssa. Jokainen neljästä konserttipaikasta oli loppuunmyyty. Keski-Eurooppaan on tulossa lisää keikkoja kesällä, kun Sunrise Avenue nousee useiden festareiden lavoille. Suomessa samainen albumi sai kultaa viime vuoden lokakuussa ja platinaa tämän vuoden helmikuussa.