Ozzy Osbourne julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perheensä nimeä kantavasta televisiosarjasta suurimmalle osalle tutuksi tullut hevitähti Ozzy Osbourne julkaisee uuden studioalbumin 23. toukokuuta.

Pimeyden ruhtinaan uusi platta on nimeltään Black Rain, ja se on miehen ensimmäinen studiolevy peräti kuuteen vuoteen. Albumi on tuotettu yhteistyössä Kevin Churkon kanssa ja sillä soittaa Ozzyn kiertuebändi.

Levy on äänitetty Ozzyn kotistudiossa Los Angelesissa. Tähtii itse toteaa albumin olevan seuraaja vuoden 1991 klassikkolevylle No More Tears, mikä asetti aikanaan uudet standardit Ozzy Osbournen albumeille.

Ozzy Osbourne lähtee levyn julkaisun tiimoilta maailmankiertueelle Moskovasta 27. toukokuuta, ja turnee kestää heinäkuun 6. päivään saakka. Suomessa Ozzy esiintyy loppuunmyydylle Hartwall Areenalle 6. kesäkuuta.