Orlando Bloom oli vaarassa halvaantua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloom saa kiittää onneaan, että on kyennyt nousemaan yhdeksi Hollywoodin supertähdistä. Mikäli tapahtumat olisivat aikanaan menneet hieman toisin, voisi Bloom istua tällä hetkellä halvaantuneena pyörätuolissa.

Orlando Bloom paljasti Details -lehden haastattelussa joutuneensa 21-vuotiaana onnettomuuteen, jossa hän loukkasi vakavasti selkänsä pudotessaan maahan kerrostalon kolmannesta kerroksesta. Tuolloin lääkärit kertoivat, että Bloom ei voisi ehkä koskaan enää kävellä.

– Neljä päivää ajattelin, että se oli siinä. Eläisin loppuelämäni pyörätuolissa. Sitten ajattelin, että ei, minähän kävelisin vielä. Minä jotenkin tiesin sen, Orlando muistelee yhdeksän vuoden takaista onnettomuutta.

Lääkäreiden ihmetykseksi Orlando kuntoutui nopeasti, ja hän pääsi sairalasta alle kahdessa viikossa. Samassa haastattelussa Bloom kertoi, että hän sai tietää oikean isänsä vasta 13-vuotiaana.