Robbie Williams osti ökyauton lahjaksi miehelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa nykyisin asuva Robbie Williams sai äskettäin näyttelijä Joe Pescin vihat päälleen, kun popparin ystävät olivat epähuomiossa parkkeeranneet autojaan Pescin pihatielle. Näyttelijä uhkasi hakata autojen tuulilasit rikki golf-mailalla, ellei autoja heti siirrettäisi.

Upporikas brittitähti ei halunnut vihoitella takaisin, vaan sijoitti huimat 170.000 puntaa, eli noin 250.000 euroa, Pescin lepyttämiseen. Robbie Williams osti nimittäin naapurissa asuvalle näyttelijälle lepyttelylahjaksi upean Bentley -urheiluauton.

– Robbie muutti Los Angelesiin, jotta voisi elää rauhallisesti, ja ajatus naapureiden kanssa riitelystä ei kiinnostanut häntä. Hän päätti ostaa auton näyttääkseen, ettei ottanut raivonpurkausta henkilökohtaisesti, Robbien lähipiiristä kerrottiin The Sun -lehdelle.

Robbie halusi tehdä Pescille vielä yhden käytännön pilan, joten hän parkkeerasi lahjaksi antamansa auton näyttelijän pihatielle. Pesci ryntäsi paikalle, mutta rahoittui kuullessaan, että auto olikin lahja hänelle.