Robert DeNiro: Jamelia on suklaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Robert De Niro on suututtanut brittitähti Jamelian kommenteillaan. 63-vuotias DeNiro yritti jutustella mukavia poptähden kanssa yksityisjuhlissa, mutta onnistui saattamaan Jamelian raivon partaalle.

63-vuotias näyttelijä kutsui Jameliaa sanoin ”delicious chocolate thing”, eli vapaasti suomennettuna ”ihanaksi suklaaksi”, mikä ei ollut tässä tapauksessa kovin toimiva iskurepliikki. Kaikesta huolimatta DeNiro suorastaan vaati saada tavata Jamelian.

– Olin kuullut, että hän pitää mustista naisista, mutta uskoin sen olleen vain huhupuhetta. Olin siis ihmeissäni, kun hän kertoi juhlan järjestäjille, ettei halua poistua paikalta ennen kuin tapaisi minut, Jamelia kertoi Daily Mirror -lehdelle.

– Kun meidät viimein loppuillasta esiteltiin toisillemme, hän meni suoraan asiaan ja kutsui minua ihanaksi suklaaksi. Sitten hän alkoi iskeä minua ja kysyi esimerkiksi haluanko olla hänen ykkösnaisensa. Lisäksi hän totesi, ettei poistu ennen kuin olen suostunut käymään hänen kanssaan treffeillä.

Jamelia ei lämmennyt veteraaninäyttelijän puheille, vaan totesi lyhyesti että iskupuheet ovat turhia ja että hän seurustelee.