Syyttäjä haluaa Paris Hiltonin vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ehdonalaisensa aikana liikenteen vaarantamisesta ja ajokortitta-ajosta syytettynä oleva Paris Hilton on uhkaavasti matkalla kohti vankilaa. Syyttäjänvirasto totesi jo maaliskuussa, että he tulevat vaatimaan Hiltonille ehdotonta vankeustuomiota.

Nyt syyttäjä on vahvistanut, että hän haluaa Parisin 45 päiväksi kaltereiden taakse sovittamaan tekoaan. Syytteenä on ehdonalaisrikkomus ja liikennerikkomus. Syyttäjä jätti vaatimuksensa oikeudelle 30. huhtikuuta.

Edellä mainittujen rangaistusten lisäksi syyttäjä vaatii Hiltonille myös hieman erikoista rangaistusta, sillä hän haluaa määrätä bileprinsessan pysymään erossa alkoholista kolmen kuukauden ajaksi. Parisin mukana kulkisi laite, josta viranomaiset näkevät jos hän rikkoo määräystä.

Jälkimmäinen rangaistus kuulostaa suomalaisittain lähinnä aprillipilalta, mutta syyttäjä lienee tosissaan. Tapauksen oikeudenkäynti jatkuu perjantaina. Paris Hilton pidätettiin 27. helmikuuta hänen ollessaan ehdonalaisessa tammikuussa tapahtuneesta rattijuopumuksestaan. Maksimirangaistuksena olisi ollut kolmen kuukauden vankeustuomio.