Hanna Pakarisen viisuharjoitukset nappiin

Euroviisut · Stara.fi

Hanna Pakarinen sai eilen kritiikkiä värittömästä esityksestään Euroviisujen harjoituksissa. Stara oli tänään läsnä Pakarisen toisella harjoituskierroksella, joka sujui jo paremmin.

Hartwall Areenalla nähtiin nyt hieman eilistä räväkämpi esitys. Hanna oli pukeutunut mustaan ja kovin tavanomaiseen asuun, joten hän säästää varsinaista esiintymisasuaan varsinaiseen finaaliin. Harjoitusten aikana Pakarisen kilpailukappale Leave Me Alone ehdittiin kuulla kuusi – seitsemän kertaa.

Pakarisen setin valoshow ja lediseinät olivat tyylikkäitä. Värimaailmaksi oli valittu sinivalkoinen ja raikas oranssi. Taustan Mitrix-lediseinässä ja videoscreeneillä nähtiin tribaalikuvioita. Pyrotekniikkaa esityksessä nähtiin vain maltillisesti, ja eilen nähdyt tekotulet oli poistettu kokonaan.

Ulkomaiset toimittajat antoivat harjoituksen jälkeen Hannalle spontaanit aplodit.