Perfect Stranger – vaara verkossa

Elokuvat · Stara.fi

Nettimaailmaan ja tietosuojaan löyhästi liittyvä Perfect Stranger – vaara verkossa on jännäri, jossa tutkiva journalisti Rowena Price (Halle Berry) selvittelee murhaa teknologian keinoin.

Harrison Hill (Bruce Willis) on mainostoimiston johtaja, jota Price epäilee ystävänsä murhasta. Valenimen ja nickin itselleen keksivä toimittaja yrittää saada Hilliä nalkkiin chatissä, krakkeroimalla tämän sähköpostia ja tunkeutumalla tietokoneelle.

Journalistin apuna on hakkeri Miles (Giovanni Ribisi), jonka yksityiselämästä paljastuu työn edetessä pelottavia yksityiskohtia. Rowenan lisäksi moni muukin on vaihtanut identiteettiä, eikä mikään tunnu olevan sitä miltä päälle päin näyttää.

Elokuvan juoni on jäänyt keskeneräiseksi, ja kokonaisuutena kovin ponneton lopputulos palkitsee katsojan vasta loppumetreillä. James Foleyn ohjaus on tämän osaston elokuvaksi laimean perinteistä, sillä teknologiaan liittyvässä elokuva olisi odottanut näkevänsä edes joitain tavallisuudesta poikkeavia kuvia, efektejä tai edes kamera-ajoja.

Nyt Perfect Stranger – vaara verkossa onnistuu olemaan vain keskinkertainen jännityspätkä, sillä aina yhtä säväyttävät Halle Berry ja Bruce Willis eivät myöskään yllä parhaimpiin suorituksiinsa.

Genre: Draama/jännitysOhjaus: James FoleyPääosissa: Bruce Willis, Halle Berry, Giovanni Ribisi, Nicki Aycox ja Gary DourdanEnsi-ilta: 18.05.2007Kesto: 1:51

Pisteet 3/5