Uusi HIM -albumi syyskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen lovemetalliyhtye HIM julkaisee seuraavan albuminsa syyskuussa. Yhtyeen kuudes studioalbumi nauhoitettiin keväällä Helsingin Finnvox-studiossa tuottaja Tim Palmerin johdolla.

Levy miksataan toukokuussa Kaliforniassa, jonka jälkeen on vuorossa musiikkivideon kuvaukset. Uusi albumi julkaistaan maailmanlaajuisesti syyskuussa 2007. Kiertueelle HIM suuntaa jo kesällä, kun yhtye nousee Lontoon Wembley Stadionille Metallican kanssa. Lisäksi HIM esiintyy Metallican lämmittelijänä Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa ja Moskovassa.

Suomalaisten fanien iloksi Ville Valo kumppaneineen nähdään myös 13. heinäkuuta Tuurin Miljoonarockissa ja 14. heinäkuuta Joensuun Ilosaarirockissa. Euroopan keikkojen jälkeen HIM suuntaa Yhdysvaltoihin noin 30 keikkaa käsittävälle Projekt Revolution -kiertueelle yhdessä Linkin Parkin kanssa.