Tintti -piirrossarjasta tehdään kolme elokuvaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas Tintti -piirroshahmo nähdään pian valkokankaalla massiivisissa 3D-animaatioissa, mikäli elokuvamaailman supertähdet Steven Spielberg ja Peter Jackson saavat tahtonsa läpi.

Maailman kaikkien aikojen menestyneimpiin elokuvaohjaajiin lukeutuva kaksikko on nyt lyöttäytynyt yhteen saattaakseen Tintin seikkailut kolmeksi elokuvaksi, Daily Variety uutisoi. Belgialaispiirtäjän luoma toimittaja-seikkailija tulee seikkailemaan koiransa kanssa ympäri maailmaa myös uusissa elokuvaversioissa.

Vuonna 1929 debytoineen Tintin sarjakuvia on julkaistu vuodesta 1976 alkaen yhteensä 23 kirjan verran, ja niitä on myyty maailmalla noin 200 miljoonaa kappaletta. Nyt suunnitteilla olevissa elokuvissa Tintti seikkailee kolmiulotteisena animaatiohahmona. Sarjan ensimmäinen osa on tarkoitus saada ensi-iltaan vuonna 2009.