Paris Hilton vähintään 23 päivää linnassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spekulaatiot Paris Hiltonin tulevasta vankilatuomiosta ja sen lyhyestä kestosta on nyt lopetettu. Hilton määrättiin 45 vuorokaudeksi vankilaan, mutta koko tuomiota hänen ei tarvitse istua.

Los Angelesin poliisiviranomaiset ovat ilmoittaneet lehdistötiedotteella, että Paris Hilton joutuu viettämään vankilassa vähintään 23 päivää. Mikäli Hiltonin todetaan käyttäytyvän vankilassa hyvin, hän voi saada lyhennettyä tuomiotaan 22 päivän verran.

Paris Hilton määrättiin vankilaan hänen ajettua autoaan ehdonalaisen tuomion aikana ilman voimassa olevaa ajokorttia. Ehdonalainen tuli rattijuopumuksesta. Paris astelee kiven sisään 5. kesäkuuta, eli hän vapautuu arviolta 28. kesäkuuta.

Hilton on itse ollut kauhuissaan tuomiostaan, ja haluaa korjata medioissa annetun kuvan siitä, ettei hän välittäisi tekojensa seurauksista.

– Luettuani aiheesta kirjoitettuja lehtijuttuja haluan korjata eräitä asioita. Ensinnäkin ymmärrän täysin kuinka vaarallista on ajaa autoa alkoholin vaikutuksen alaisena. En voisi elää itseni kanssa, jos joku olisi loukkaantunut, Hilton kertoi People -lehden mukaan.

– Kenenkään pitäisi ajaa juopuneena, ja olenkin nyt valmis kärsimään seuraukset. Kukaan ei ole lain yläpuolella. Minä en ainakaan. En odota, että minua kohdeltaisiin eri tavalla kuin muita, jotka ovat rikkoneet ehdonalaista. Toivon, ettei minua myöskään kohdella huonommin kuin muita.