Ozzy Osbourne Staralle: Luulin fanieni tappavan minut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pimeyden prinssi Ozzy Osbourne tuli koko maailmalle tutuksi viimeistään The Osbournes -televisiosarjansa myötä. Stara tapasi kiireisen supertähden Lontoossa.

Supersuosituksi kasvaneen ohjelman mukanaan tuoma julkisuus oli täydellinen yllätys myös kaiken nähneelle Ozzylle ja hänen perheelleen. Monikaan nuoremmista katsojista ei ollut kuullutkaan legendan heavy-urasta, mutta se ei hillinnyt fanien hysteriaa.

– Kun fanimme juoksivat perässäni kadulla, pelkäsin heidän yrittävän tappaa minut. Myös ihmisten vääristynyt mielikuva minusta ja työstäni ärsytti. Kun keskivertoihmiset kuulivat minun puhuvan musiikistani, musiikkiurani tuli heille täydellisenä yllätyksenä. He olettivat minun olevan vain tosi-tv-julkkis, Ozzy kertoi Staralle.

Sarja toi perheelle mainetta ja mammonaa, mutta elämänsä jakaminen koko maailman kanssa ei ollut aina ruusuilla tanssimista.

– Vaikka sarjan tekeminen oli alussa hauskaa, elämässämme alkoi tapahtua sen menestyksen kasvun myötä outoja asioita. Perheeni joutui kohtaamaan lukuisia ikäviä koettelemuksia ja vastoinkäymisiä. Vaimoni sairastuminen syöpään, Jackin heroiiniongelma sekä minun pahentuneet alkoholi- ja huumeongelmani olivat vain jäävuoren huippua.

Lue Ozzy Osbournen koko haastattelu tästä!