Michael Jackson tienaa juhlista 10 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pop-maailman supertähti Michael Jackson ei ole kuulunut poptaivaan kirkkaimpiin tähtiin enää vuosiin, mutta supertähden nimi on vielä kovaa valuuttaa. Ainakin juhlissa.

Michael Jackson tienaa nimittäin tänä viikonloppuna käsittämättömät 10 miljoonaa dollaria, eli 7,4 miljoonaa euroa, vain olemalla mukana Brunein prinssi Azimin syntymäpäivillä. Jacko on Englannissa järjestettävien juhlien kunniavieras, mutta hänen ei tarvitse edes esiintyä.

– Mitään kuluja ei säästellä näissä juhlissa. Michael Jackson on hänen pitkäaikainen idolinsa, ja hän halusi Jacksonin mukaan hinnalla millä hyvänsä, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

– Vaikka Jackson ei laula, hän on koko rahan arvoinen vain olemalla mukana juhlissa ja jutellessaan prinssin ystävien kanssa.

Michael Jackson nousee tällä tienestillään täysin omaan luokkaansa, sillä vastaavissa juhlissa on supertähdille tähän mennessä maksettu korkeintaan muutamia miljoonia euroja. Christina Aguilera sai taannoin 4 miljoonaa euroa ja Jennifer Lopez reilut kaksi miljoonaa euroa syntymäpäiväkeikoistaan.