Puistoblues veti 6.000 ja Tammerkosken sillalla 8.000

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna järjestetty Järvenpään Puistoblues veti Johnny Winterin johdolla Vanhankylänniemeen yli 6.000 maksanutta katsojaa. Festivaali vietti nyt 30. juhlavuottaan.

Juhlakonsertin avasi ensimmäisessä Puistobluesissa vuonna 1978 esiintynyt Super Blues Band. Tapahtuman pääkonsertissa nähtiin ensimmäistä kertaa Puistobluesissa esiintynyt bluesrockin legenda Johnny Winter.

Tampereella ensi viikonloppuun saakka käynnissä oleva kaupunkifestivaali Tammerkosken sillalla keräsi avausviikonloppunaan Tampereen Keskustorin Juhlatelttaan noin 8.000 katsojaa. Mikko Alatalon käynnistämän festivaalin lavoille nousivat viikonlopun aikana myös Mamba, Janne Tulkki, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit ja Miljoonasade.

Ensi torstaina iltapäivällä Tammerkosken sillalla tarjoaa viisuedustaja Hanna Pakarisen ilmaiskonsertin niin ikään Keskustorin Juhlateltassa. Tapahtuman muissa konserteissa nähdään vielä esimerkiksi Yö, Popeda, Maija Vilkkumaa ja Menneisyyden Vangit.