Michael Jackson kumosi perättömiä huhuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonista on liikkunut maailmalla viime viikkoina toinen toistaan hurjempia huhuja. Nyt supertähden taustavoimat ovat kyllästyneet moiseen ja kumonneet perättömiä huhuja oikein urakalla.

Jacksonin tiedottaja Rayomone Bain julkaisi toissapäivänä lehdistötiedotteen, jolla hän yrittää saada vaimennettua parhaillaan kovasti vellovaa huhumyllyä. Tiedotteessa kumotaan lukuisia perättömiä asioita. Sen mukaan Michael Jackson ei esimerkiksi ole vuoteenomana, eikä minkäänlaisen huumaavan lääkityksen alaisena.

– Herra Jackson voi oikein hyvin. Hän tapasi toissapäivänä neuvonantajiaan, joiden joukossa oli muiden muassa pastori Jesse Jackson. Michael Jackson ei ole julkaissut lehdistötiedotetta suunnitelmistaan Euroopan kiertueesta. Hän on parhaillaan studiossa viimeistelemässä uutta musiikkiaan, tiedotteessa kerrottiin.

Samalla todettiin, että Jackson ei ole jättänyt Las Vegasia, eikä häntä ole evakuoitu asunnostaan Las Vegasissa. Michael ei myöskään usko, että hänen veljensä Randy Jackson olisi varastanut häneltä rahaa.

– Tiedot tällaisista asioista ovat valheellisia ja ilkeitä. Jackson ei ole menettämässä tai myymässä osuuttaa ATV/Sonystä, toisin kuin raportit kertovat. Nuo raportit ovat suorastaan hulluja ja ne on kirjoitettu ilman tietoa Jacksonin taloudellisesta tilanteesta, tiedotteessa oikaistiin.