Tammerfest-kilpailu alkoi. Voita VIP-passit kahdelle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara ja Tammerfest järjestävät lukijakilpailun, jossa voit voittaa itsellesi ja ystävällesi VIP-passit Suomen suurimpaan kaupunkifestivaaliin. Passilla pääsette sukkuloimaan lähes vapaasti tapahtuman lukuisilla konserttipaikoilla ja voitte nähdä toinen toistaan upeampia musiikkitähtiä.

Tammerfest järjestetään 11.-14. heinäkuuta Tampereella. Tapahtumassa esiintyvät muiden muassa Hellacopters, Apulanta, PMMP, Sunrise Avenue, Zen Cafe, Sturm Und Drang, Egotrippi, Poets Of The Fall, Irina, Negative ja Lauri Tähkä & Elonkerjuu.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee äänestää suosikkiasi FestBabe -kilpailussa. Kuluvan vuoden FestBabe selviää keskiviikkona 11. heinäkuuta Tampereen Keskustorilla järjestettävässä finaalissa. Finaaliin on vapaa pääsy.

Kilpailuun voit osallistua tästä!