HIM paljasti tulevaa kansitaidettaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen menestysyhtye HIM julkaisee 17. syyskuuta uuden albuminsa, jonka nimeksi on tulossa Venus Doom. Albumin kansitaide on nyt paljastettu, ja se löytyy tästä.

Uusi albumi on työstetty Paramount Studiosilla Hollywoodissa yhteistyössä tuottaja Tim Palmerin kanssa. Hän on aiemmin tuottanut esimerkiksi yhtyeitä Tin Machine ja The Cure. Albumilta löytyy myös kappale Passion’s Killing Floor, joka kuullaan myös Transformers -elokuvan soundtrackilla.

Yhtye kuvasi musiikkivideota viime kuussa Los Angelesin alueella. Videon ohjasi menestysohjaaja Meiert Avis, joka on aiemmin työstänyt musiikkivideoita lukuisille tähdille, kuten U2, Avril Lavigne, Jennifer Lopez ja Bruce Springsteen. Hänen käsialaansa on myös HIM-yhtyeen Wings of a Butterfly -musiikkivideo.

Tulevan levyn vielä vahvistamaton kappalelista näyttää tältä:

1. Venus Doom

2. Love in Cold Blood

3. Passion’s Killing Floor

4. Kiss of Dawn

5. Sleepwalking Past Hope

6. Dead Lover’s Lane

7. Song or Suicide

8. Bleedwell

9. Cyanide Sun