Ex-poikaystävä pilasi Amy Winehousen keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keikkojaan urakalla viime aikoina perunut Amy Winehouse pääsi jälleen otsikoihin, kun hän otti sanallisesti yhteen entisen poikaystävänsä kanssa keikallaan viime perjantaina.

Winehouse oli esiintymässä 3.500 katsojan edessä Somerset Housessa Lontoossa, kun hän huomasi ex-poikaystävänsä Tyler Jamesin yleisön joukossa. Popparin hyvin alkaneen keikan tunnelma oli välittömästi mennyttä, kun mies yritti saada Winehousea tolaltaan.

– Tyler seisoi eturivissä ja yritti ärsyttää Amya. Sitten Amy suuttui ja näytti hänelle keskisormea. Yhdessä vaiheessa Amy huusi Tyleriä lopettamaan. Hän oli raivoissaan, koska Tyler jatkoi kiusaamista kunnes hänen ystävänsä pyysi tätä lopettamaan. Amyn ja exän välit ovat edelleen huonot, lähde kertoi People -lehdelle.

Konsertin jälkeen Amy kovisteli järjestäjiä siitä, että he olivat ylipäätään päästäneet hänen ex-poikaystävänsä sisään keikalle. Amy ja Tyler tapasivat Amyn ollessa 13 vuotias, ja pariskunta seurusteli on-off -tyylisesti useamman vuoden ajan.