HIM-yhtyeen uusi levy ensimmäisenä Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen HIM -yhtyeen seuraava Venus Doom -studiolevy julkaistaan Suomessa 14. syyskuuta. Kansainvälisesti albumi julkaistaan vasta 18. syyskuuta. Sitä ennen kauppojen hyllyltä löytyy kuitenkin 22. elokuuta julkaistava tuplasingle.

Suomessa julkaistaan erityisoikeudella 22. elokuuta single, jolta löytyy poikkeuksellisesti kaksi uutta HIM -biisiä. Molemmat kappaleet ovat mukana Venus Doom -albumilla. Keräilyharvinaisuus sisältää albumin nimibiisin Venus Doomin ja kansainväliseksi radiojulkaisuksi valitun The Kiss of Dawn -kappaleen. Suomi on ainoa maa, jossa Venus Doom -biisi julkaistaan ennen albumin ilmestymistä.

Uutta HIMiä on kuultavissa myös suositun Transformers -elokuvan ääniraidalla ja soundtrackilla. Kyseinen kappale, Passion’s Killing Floor, on myös lohkaisu tulevalta studioalbumilta.

HIM aloittaa tänään 25. heinäkuuta Yhdysvalloissa noin 30 keikkaa käsittävän Projekt Revolution -kiertueen yhdessä Linkin Parkin kanssa. Seattlesta starttaavalla kiertueella esiintyvät myös My Chemical Romance, Placebo, Taking Back Sunday ja Julien-K. Kiertue päättyy syyskuun 3. päivä.