Jessica Alba jätti miehensä puhelimessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja äänestetty näyttelijä Jessica Alba on jälleen vapailla markkinoilla. Hän erosi poikaystävästään Cash Warrenista kahden ja puolen vuoden seurustelun jälkeen.

Parhaillaan Fantastic Four -elokuvaansa ympäri maailmaa markkinoiva Jessica hoiti kaiken lisäksi eron puhelimitse. Hän soitti poikaystävälleen viime sunnuntaina ja kertoi ettei rakasta tätä enää, US Weekly uutisoi. Vain muutaman tunnin kuluttua Jessica käskytti assistenttinsa pariskunnan Los Angelesissa sijaitsevalle asunnolle pakkaamassa Warrenin omaisuutta poismuuttoa varten.

Pariskunnan erosta huhuttiin vahvasti jo huhtikuussa, mutta äskettäin heidät nähtiin romanttisissa tunnelmissa Eva Longorian ja Tony Parkerin häissä.