Amy Winehouse vajosi hetkeksi koomaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden yliannostusten takia sairaalaan viime viikolla kiidätetty poppari Amy Winehouse on avautunut kokemuksestaan lehdistölle. Hän kertoi News Of The World -lehden haastattelussa kokemuksen olleen elämänsä pahin painajainen.

Parhaillaan omiaan sekä miehensä Blake Fielder-Civilin vanhempia pakoileva tähti asuu miehensä kanssa hotellissa. Tapaus sai alkunsa, kun Amy vajosi viime viikolla koomaan kolmen päivän huumeidenkäytön ja yliannostuksen seurauksena.

– Se oli kauheaa, ja elämäni kauheimpia hetkiä. En tiedä miten se tapahtui. En edes muista miltä näytin, sillä en voinut tunnistaa itseäni, Amy kertoi sairaalareissua edeltävistä tapahtumista.

Nyt tähti on jo paremmassa kunnossa, ja tällä viikolla hän on Saksassa, jossa Winehouse esiintyy Rolling Stones -yhtyeen lämmittelijänä. Amy Winehouse oli taannoin myös Staran haastattelussa. Lue koko haastattelu tästä!