Duudsonien uusi mainos varkaille – löytäjälle palkkio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkia ja musiikkivideoita tuottavan Tunne Productions Oy:n toimistoon Helsingin Kalliossa murtauduttiin maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Tietotekniikan lisäksi varkaiden matkaan lähti kovalevyjä, joiden mukana katosivat myös Extreme Duudsonien vielä julkaisematon mainos sekä Beats And Styles -yhtyeen uusi musiikkivideo. Varkaat veivät sekä materiaalin leikkaukseen käytetyn tietokoneen että varmuuskopiot.

Beats and Styles videota kuvattiin muiden muassa Monacossa ja Cannesissa, joten videon kuvaaminen uudelleen on työlästä ja kallista. Kovalevyjen lisäksi varkaat veivät kannettavan Apple Powerbook -tietokoneen, kolme ammattikäyttöön tarkoitettua Sonyn digivideokameraa, kuvausvalosetin ja jalustan.

Tuotantoyhtiö tarjoaa materiaalin löytymiseen johtavasta vinkistä tuhannen euron palkkion. puhtaana käteen. Lisätietoja puuttuvista laitteista saa osoitteesta kusti@tunne.net.