Amy Winehouse vieroituksesta pubiin helikopterilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden ja alkoholin kanssa vakavissa ongelmissa oleva poppari Amy Winehouse on tehnyt luultavasti jo ennätyksen peruttujen keikkojen määrässä. Itsetuhoinen artisti kertoikin viime viikolla, että hän tulee luultavasti kuolemaan vuoden sisällä.

Winehousen ennustus voi hyvinkin toteutua, sillä laulaja suorastaan kerjää itselleen ikävyyksiä. Amy nimittäin juhlisti vieroitushoidosta pääsyään amerikkalaistähti Lindsay Lohanin tapaan menemällä suoraan pubiin.

Winehousen aviomies Blake Fielder-Civil nouti vaimonsa Essexissä sijaitsevalta The Causeway -klinikalta helikopterilla sen jälkeen, kun Amy päätti saaneensa jo tarpeeksi hoitoa. Kopterikyydin jälkeen laulaja siirtyi saamaan ”lisähoitoa” Lontoossa sijaitsevaan The Old Eagle -pubiin, The Sun uutisoi. Helikopterikyydin syyksi ilmoitettiin ensin aivokuvaus.

Winehousen vanhemmat kertoivat lehdelle, että eivät halua tytärtään enää viinan ja huumeiden kohtalokkaaseen kierteeseen. Nyt he suunnittelevat turvautuvansa pakkotoimiin Amyn saamiseksi hoitoon.