Amy Winehouse viilteli itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keikkojensa perumisesta ja vieroitushoidoistaan viime aikoina otsikoissa ollut laulaja Amy Winehouse nähtiin torstaina Lontoossa sijaitsevassa Sanderson -hotellissa verisenä.

Silminnäkijä soitti paikalle poliisit, ja uutisten mukaan Amyn aviomies Blake Fielder-Civil olisi pahoinpidellyt laulajan. Nyt Winehousen väitetään kuitenkin ilmoittaneen, että hänen miehensä ei ole pahoinpidellyt häntä.

Winehousen kerrotaan lähettäneen PerezHilton.com -sivustolle viestin, jossa hän kertoo viillelleensä itseään sen jälkeen, kun aviomies löysi hänet käyttämästä huumeita.

Keikkojen perumisesta ja henkilökohtaisista ongelmista huolimatta Amylla menee lujaa ammatillisella puolella. Pari päivää sitten Amy sai peräti neljä ehdokkuutta arvostettuun MOBO-palkintogaalaan. Hänen voittoaan veikkaa esimerkiksi Rihanna.